Romanian English
  • 30 de zile banii inapoi
    Garantat
  • 99.9% uptime server
    Garantat
  • 24x7x365 Online
    Suport garantat

Gazduire WEB | VPS | Optimizare SEO | Design > Întrebări frecvente > Promovare website > Campanie publicitare prin e-mail


Campanie publicitare prin e-mail
Campania cu ajutorul mail-urilor va poate aduce vizite si vanzari dar si efecte negative utilizand mesajele nesolicitate, ce reprezinta SPAM

In Romania la fel ca in Europa si SUA, trebuie sa se respecte sistemul cu dubla confirmare pentru inscrierea adreselor in diferite campanii de informare.

In ce consta acest sistem? Oare ce reprezinta, ce este aceasta dubla confirmare? Ei bine de exemplu la completarea unui formular intr-un magazin, la accesarea unui link postat pe unui website (Facebook de exemplu), sau pe propria pagina web trebuie convinse cat mai multe persoane sa se inregistreze cu o adresele lor de email (aceasta este considerata prima confirmare), acum deja aveti adresele intr-o baza de date ce asteapta a doua confirmare.

La adresele din lista "neconfirmata" se trimite un e-mail de confirmare final. acesta trebuie sa contina un link de validare finala. Recomand sa fie formulat cat mai simplu si la subiect.

Puteti spori interesul potentialilor clienti furnizand beneficii, cadouri, informatii utile si de calitate.

Daca trimiteti email mai multor persoane obligatoriu rebuie sa folositi campul BCC, astfel nu veti trimite o intreaga lista de adrese, si va arata mai profesional

NU faceti greseli de exrimare sau ortografie, de exemplu evitati sa scrieti "ve-ti" care intotdeauna se scrie "veti" sau puneti spatii dupa semnele de punctuatie niciodata inainte.

Recomand si utilizarea diacriticelor - cu toate ca acest punct cred ca are o importanta destul de mica.

Utilizati un aranjament cat mai simplu de citit, schematic cu spatii intre idei.

MARE ATENTIE!!!

Utilizarea adreselor de email intra sub incidenta Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Studiati bine aceasta lege aici.

Amenda contraventionala poate varia intre  10.000.000 lei si 250.000.000 lei. Ţi-a folosit?

Adaugă la favorite Adaugă la favorite    Tipăreşte Tipăreşte

Citiţi şi
Cel mai bun CMS pentru SEO (Afişări: 1768)

 
Positive SSL