Romanian English
  • 30 de zile banii inapoi
    Garantat
  • 99.9% uptime server
    Garantat
  • 24x7x365 Online
    Suport garantat

Gazduire WEB | VPS | Optimizare SEO | Design > Întrebări frecvente > WEB design > Testare website in Internet Explorer - MAC OS si Linux


Testare website in Internet Explorer - MAC OS si Linux
As dori ca testarea website-ului in Internet Explorer sa nu mai fie necesara, acest browser mi se pare cel mai slab dintre cele mai folosite.

Deci dintre cele mai folosite, deci trebuie sa testam si in el. Prin aceasta metoda simplificati instalarea de masini virtuale (una pentru fiecare IE), si obtineti rezultate complet reale.

Tin sa subliniez ca acest articol este pentru utilizatorii de MAC OS si de Linux (nu am incercat pe Linux dar cred ca merge).

1. In primul rand avem nevoie de VirtualBox care este o aplicatie extrem de buna, puternica si gratuita, il instalam si il lasam oprit... momentan.

2. Instalam Internet Explorer

Deschidem Terminal (o aplicatie pe care toata lumea o are, pe MAC OS si Linux) si introducem una din urmatorile comenzi:

Pentru instalare completa IE6, IE 7, IE 8 (in platforma Windows XP) si IE 9 (in platforma Windows 7):

curl -s https://raw.github.com/xdissent/ievms/master/ievms.sh | bash

Pentru a instala doar IE 7:

curl -s https://raw.github.com/xdissent/ievms/master/ievms.sh | IEVMS_VERSIONS="7"

Pentru a instala doar IE 8:

curl -s https://raw.github.com/xdissent/ievms/master/ievms.sh | IEVMS_VERSIONS="8" bash

Pentru a instala doar IE 9:

curl -s https://raw.github.com/xdissent/ievms/master/ievms.sh | IEVMS_VERSIONS="9" bash

Aveti mare griija instalarile pot dura foarte foarte mult timp. La mine a durat cam 30 de minute pentru o versiune de IE.

3. Dupa instalare puteti porni VirtualBox si acolo gasiti ceea ce aveti nevoie.

Nu uitati ca parola defaul de administrator la Windows este "Password1"

Tin sa subliniez ca prin aceasta metoda instalati in VirtualBox... chiar Windows, si este trial (30 de zile)... dar acest lucru nu este un impediment, deoarece dispuneti de functia Snapshots - o functie geniala prin care se face o "poza" la masina virtuala si de cate ori utilizati aceata poza, va fi ca si cum ati avea o noua instalare, de la zero.

 

O alta varianta ar fi sa instalati Winebottler un program ce va permite sa transformati aplicatiile de Windows in aplicatii de MAC OS si tin sa subliniez ca de la ultima versiune, 1.6, nu ma are nevoie de X11 - un foarte mare avantaj. Daca nu doriti nici cu WineBottler aveti posibilitatea sa testati online dar in ceasta ultima varianta apar greseli.

SUCCES!Ţi-a folosit?

Adaugă la favorite Adaugă la favorite    Tipăreşte Tipăreşte

Citiţi şi
Cel mai bun CMS pentru SEO (Afişări: 1195)

 
Positive SSL