Romanian English
  • 30 de zile banii inapoi
    Garantat
  • 99.9% uptime server
    Garantat
  • 24x7x365 Online
    Suport garantat

Introducem o noua oferta, una prin care poti castiga bani, sau poti avea cont gratuit. Prin aceasta noua oferta toti clientii vor beneficia de un anumit tip de pachet reselller.

Adica, de cate ori un client aduce un alt client, i se scade cate un euro din pretul gazduirii, Deci daca aduce doi clienti va mai plati doar un euro, daca va aduce trei clienti va avea gazduire gratuita.

Daca va aduce mai mult de trei clienti, va primi cate un euro din partea fiecaruia, adica o treime din valoarea facturii lor. Asta insemna ca puteti castiga de exemplu, 30 de euro pe luna daca aduceti 33 de clienti, fara batai de cap, fara sa va intereseze de alte detalii, extrem de usor si pe o perioada nedeterminata.

Daca va hotarati sa faceti bani pe internet, si multi bani, puteti alege aceasta oportunitate.

La un job normal, munciti 8-12 ore pe zi, la cine stie ce salariu, sa zicem 2000 RON (cunosc putine persoane care sa castige atat). Daca veti munci 8 ore pe zi, ocazional, cand doriti dvs. si gasiti 5 persoane care sa va recomande, intr-o luna sunt 150 de persoane, deci puteti castiga suma de aproape 150 euro (6 milioane pe luna ce va vor intra in buzunar fara sa mai faceti nimic). In 5 luni puteti ajunge sa castigati 750 de eur pe luna, bani ce vor veni la dvs. fara nici un fel de problema, in fiecare luna.

Doar dvs. puteti alege limita de castig, intre timp puteti lucra din fata calculatorului, prin intermediul cunostintelor sau chiar munca de teren (la cerere noi va putem pune la dispozitie pliante si alte materiale), apoi cand veti fi multumit, puteti sa va traiti viata cu adevarat, avand o sursa de venit ce vine dupa dvs., puteti calatorii, puteti avea tot anul o vacanta continua.

Ce ati face cu un salariu de 1000 euro pe luna?.... si foarte mult timp liber.

Puteti crede ca pot fi vise, ca suna prea bine sa fie adevarat. VA GARANTAM CA ESTE ADEVARAT.

Puteti crede ca nu aveti cum sa gasiti atatea persoane. NU ESTE USOR... DAR SE POATE, imaginativa ca lucrati ca AGENT DE VANZARI, si lucrati o data pentru muuult timp, foarte mult timp.

Va angajati pentru dvs.

Va multumim.

Preda FlorinTuesday, October 4, 2011« înapoi

 
Positive SSL