Romanian English
  • 30 de zile banii inapoi
    Garantat
  • 99.9% uptime server
    Garantat
  • 24x7x365 Online
    Suport garantat
TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SERVICIILOR 4Z.RO 1. PREAMBUL
Prezenta conventie privind: Termenii si conditiile de utilizare a serviciului de gazduire 4z.ro , stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul 4z.ro, ori poate utiliza in orice mod serviciul de gazduire pagini de internet 4z.ro (denumit in continuare "serviciul"), si are valoarea unei conventii incheiate intre 4z.ro (denumit in continuare "furnizorul"), in calitatea sa de proprietar si administrator al site-ului si de furnizor al serviciului, si orice persoana care viziteaza ori acceseaza site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv serviciul (denumit in continuare "utilizatorul").
Neacceptarea acestei conventii ori a oricarei prevederi din aceasta atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea site-ului ori utilizarea in orice mod a serviciului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a site-ului, deschiderea unui cont 4z.ro ori utilizarea in orice mod a serviciului constituie o acceptare in intregime a conventiei si a oricarei prevederi din aceasta, inclusiv a oricaror modificari ulterioare care vor putea fi efectuate fara restrictii de catre furnizor, fara a fi necesara nici o alta formalitate.

2. Politici de publicare a continutului
Este interzisa publicarea pe serverele furnizorului de continuturi sau trimiteri (links) catre astfel de continuturi care: (I) incalca ori prejudiciaza in orice mod drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane ori alte drepturi; (II) au continut obscen sau pornografic sau de natura violenta; (III) au continut defaimator sau calomnios; (IV) au continut cu caracter rasial ori discriminatoriu; (V) contin virusi, cai troieni sau altele similare; (VI) contin software piratat sau se adreseaza celor care pirateaza software ori practica orice activitati similare.

3. IRC
Este interzisa operarea de IRC (Internet Relay Chat) sau de roboti de IRC de pe serverele Furnizorului, ori gazduirea pe serverele furnizorului a oricarui fisier care are legatura cu IRC sau a oricaror fisiere similare.

4. E-mail
Este interzisa trimiterea de mesaje e-mail nesolicitate (cunoscute si ca SPAM sau UCE) de catre utilizatori, folosind serviciul sau o adresa de email administrata de pe un alt sistem care sa contina referiri la site-ul utilizatorilor, daca acest site este gazduit de 4z.ro.

5. Activitati ilegale
Este interzisa utilizarea in orice mod a sistemului 4z.ro, a site-ului ori a serviciului pentru desfasurarea oricaror activitati ilegale sau care au legatura cu activitati ilegale, incluzand, dar fara a se limita la patrunderea in alte sisteme, fraude cu carti de credit, furturi, amenintari sau violenta, precum si orice incercare de subminare sau de provocare de pagube unui server 4z.ro sau unui utilizator al 4z.ro.
Utilizatorii isi asuma obligatia de a nu introduce orice fel de virusi pe site ori in sistemul 4z.ro si de a se abtine de la orice fel de actiuni de tipul "flooding", "spamming", "mailbombing" or "crashing", precum si de la trimiterea de mesaje nesolicitate catre orice alt utilizator.
Este interzisa, de asemenea, folosirea de catre utilizatori a oricaror dispozitive sau programe de calculator ori orice alte mijloace care pot conduce la modificarea functionarii site-ul ori serviciului sau la impiedicarea ori tulburarea in orice mod a functionarii acestora.
Utilizatorii isi asuma obligatia de a nu utiliza informatiile ori facilitatile oferite de site, ori de serviciu in orice scopuri contrare intereselor furnizorului ori altor utilizatori, si de a nu accesa fara autorizarea expresa a furnizorului ori in alte modalitati decat cele permise de furnizor baza de date utilizata pentru prestarea serviciului.

6. Informatii si materiale
In toate situatiile in care utilizeaza in orice mod, ori posteaza pe site-urile proprii informatii ori materiale, utilizatorii isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile respective. Utilizatorii sunt singurii responsabili pentru materialele si informatiile postate pe site-urile proprii ori pentru opiniile de orice fel exprimate in orice zone ale site-urilor proprii. Utilizatorii inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a prevederilor precedente nu poate angaja in nici un mod raspunderea furnizorului, ci numai raspunderea utilizatorilor.

7. Numele-gazda si adresa IP
Furnizorul este si va ramane singurul proprietar al tuturor adreselor IP din reteaua furnizorului. Utilizatorii nu au dreptul sa modifice configuratia TCP/IP sau sa utilizeze configuratii care nu au fost alocate utilizatorilor de catre furnizor. Furnizorul isi rezerva dreptul de a schimba adresele IP atribuite utilizatorilor pe perioada reactualizarii retelei, a furnizarii securitatii sau a oricarui serviciu de migrare din retea.

8. Achitarea tarifelor pentru prestarea serviciului
Toate si orice tarife (taxe) mentionate in conventie ori in orice acte in legatura cu aceasta sunt exprimate in EURO sau in RON. Pentru cele exprimate in EURO, se urmeaza ca achitarea acestora sa fie efectuata in LEI la cursul oficial RON/EURO stabilit de Banca Nationala a Romaniei in ziua facturarii.

9. Taxa pe valoarea adaugata
Tarifele (taxele) mentionate in conventie ori in orice acte in legatura cu aceasta NU includ taxa pe valoarea adaugata aferenta acestora.

10. Facturile pro-forma
Dupa emiterea de catre furnizor a facturilor pro-forma, utilizatorii pot obtine aceste facturi prin accesarea sistemului de plati al 4z.ro.

11. Modalitati de plata a tarifelor pentru prestarea serviciului
Conturile utilizatorilor pentru care achitarea catre furnizor a tarifelor (taxelor) pentru prestarea serviciului se face prin ordine de plata vor fi setate si activate numai atunci cand va fi confirmata efectuarea plati.
In toate cazurile, furnizorul are dreptul de a stabili in mod discretionar, ori de cate ori considera necesar, ca setarea si activarea conturilor utilizatorilor se va face numai atunci cand furnizorul va fi incasat suma corespunzatoare tarifului ori contul bancar al furnizorului va fi fost creditat cu aceasta suma, operatiunea fiind confirmata furnizorului de catre banca acestuia, si un email din partea utilizatorului.

12. Suspendarea contului pentru neplata tarifelor
Conturile utilizatorilor care nu au achitat tarifele pentru prestarea serviciului in termen de 15 zile de la emiterea de catre furnizor a facturii pro-forma vor fi suspendate pana la confirmarea efectuarii platii sau pana la data efectuarii platii, potrivit prevederilor de mai sus. Reactivarea conturilor se va putea face numai dupa confirmarea efectuarii platii sau dupa efectuarea platii, potrivit prevederilor de mai sus.

13. Inchiderea conturilor pentru neplata tarifelor
Conturile utilizatorilor care nu au achitat tarifele pentru prestarea serviciului in termen de 30 de zile de la emiterea de catre furnizor a facturii pro-forma vor putea fi inchise definitiv de catre furnizor fara nici un fel de notificare prealabila si fara nici o alta formalitate, iar toate informatiile existente in respectivele conturi vor fi sterse fara posibilitatea de a fi recuperate.

14. Redeschiderea conturilor
Furnizorul va putea redeschide conturile inchise pentru neplata tarifelor numai dupa plata integrala a tututor sumelor datorate de catre utilizatori, iar redeschiderea conturilor va putea fi facuta de catre furnizor in mod discretionar, potrivit propriei sale aprecieri, numai daca furnizorul va aprecia ca nu mai exista riscul neplatii tarifelor pentru prestarea serviciului.

15. Tarife pentru servicii de suport la cerere
Furnizorul va presta utilizatorilor, servicii de suport sau de administrare, in limita bunului simt si gratuit.

16. Returnarea tarifelor
Returnarea catre utilizatori a tarifelor (taxelor) achitate de acestia pentru prestarea serviciului se face numai corespunzator unei luni calendaristice intregi, si numai daca utilizatorul respectiv a solicitat in scris acest lucru furnizorului, cu cel putin 24 de ore inaintea inceperii lunii calendaristice respective. In toate situatiile, tarifele (taxele) de setup ori taxele de inregistrare a domeniilor de web NU vor fi returnate de catre furnizor.

17. Daune
Utilizatorul declara ca intelege si accepta ca in orice situatii in care utilizatorul va solicita daune de orice fel furnizorului, suma totala a daunelor solicitate de utilizator pentru orice motiv si care ar putea fi achitate de furnizor nu va putea depasi in nici un mod si in nici un caz suma totala a tarifelor (taxelor) achitate de catre utilizator furnizorului.

18. Garantia uptime
Garantia Uptime de 99,5 % (garantia de functionare, noi, furnizorul se obliga sa asigure un uptime cat mai bun) se refera numai la functionarea retelei, si NU se aplica in cazul serverelor sau serviciilor si aplicatiilor existente pe servere.

19. Exonerare
Furnizorul nu va fi sub nici o forma responsabil pentru perioada de nefunctionare a serverelor datorata actiunilor utilizatorilor sau fluctuatiilor in consistenta internetului. (Vom face tot posibilul de a evita astfel de situatii)

20. Folosirea corecta a resurselor
Site-urile care se incadreaza in limita de transfer contractata raman in continuare subiectul revizuirii in cazul in care folosesc mai mult de 15 % din totalul resurselor sistemului (procesor & memorie - se aplica conturilor virtuale de gazduire).

21. Transferul domeniilor
Transferarea unui domeniu este responsabilitatea utilizatorilor si nu a furnizorului, iar utilizatorilor nu li se vor returna nici un fel de sume achitate ca taxe in cazul in care domeniile utilizatorului nu au fost transferate.(Noi va vom oferi informatiile necesare)

22. Parcarea domeniilor
Tariful pentru parcarea unui domeniu pe contul detinut, este de 20 RON, si se percepe o singura data. In orice situatii aceasta taxa nu va fi returnata catre utilizatori. Aceasta prevedere este aplicabila conturilor care nu dispun de caracteristica parcarii de domenii in mod gratuit, sau in cazul in care utilizatorii intentioneaza sa parcheze mai multe domenii decat permite tipul de cont detinut.

23. Domeniile virtuale (domenii aditionale)
Tariful pentru fiecare domeniu aditional (virtual), care conduce catre un subdirector in directorul de casa, este de 15 RON / luna. Aceasta prevedere este aplicabila conturilor care nu dispun de caracteristica adaugarii de domenii aditionale in mod gratuit, sau in cazul in care utilizatorii intentioneaza sa adauge mai multe domenii aditionale decat permite tipul de cont detinut.

24. Servicii oferite utilizatorilor
Toate serviciile precum backup (salvare date) sau panou control sunt furnizate utilizatorilor numai prin amabilitatea furnizorului, fara ca acesta sa isi fi asumat fata de utilizatori vreo obligatie de orice fel in acest sens. Utilizatorul declara ca a luat cunostinta de acest lucru, si intelege si accepta ca este singurul responsabil pentru efectuarea salvarii datelor propriului site.
Furnizorul nu este responsabil in nici un mod pentru pierderea informatiilor gazduite ca urmare a actiunilor utilizatorilor sau datorita erorilor existente in aplicatiile care nu sunt asociate cu serviciul. Ca exemplu, panoul de control nu este asociat cu serviciul si nu este pus la dispozitie de catre furnizor, fiind dezvoltat si oferit de catre alte companii.

25. Conditii de furnizare a serviciului
Furnizorul nu isi asuma nici o responsabilitate pentru orice fel de consecinte rezultate din utilizarea serviciului ori a datelor si informatiilor oferite in orice mod de catre site, iar utilizatorul declara ca intelege si accepta acest lucru.

26. Dreptul de a refuza furnizarea serviciului
Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza furnizarea serviciului catre orice persoana, potrivit aprecierii discretionare a furnizorului si indiferent de motiv, fara a fi tinut sa justifice ori sa motiveze acest lucru.

27. Incetarea serviciului
Furnizorul are dreptul sa interzica de indata, fara preaviz si fara nici o alta formalitate, accesul pe site ori accesul la serviciu al oricarui utilizator ori al oricarei persoane care incalca in orice mod oricare dintre clauzele prezentei conventii. In acest caz, furnizorul are dreptul sa inceteze de indata furnizarea serviciului catre persoanele mentionate. La optiunea exclusiva a furnizorului, in cazul incalcarii in orice mod a oricareia dintre clauzele prezentei conventii furnizorul va putea recurge la masura mai sus mentionata, ori va putea adresa respectivei persoane un avertisment, ori va putea restrictiona temporar accesul persoanei la oricare dintre facilitatile site-ul ori serviciului.

28. Notificari si anunturi
4z.ro isi rezerva dreptul de a trimite notificari privind serviciile oferite precum si anunturi din partea unor terti, doar atunci cand consideram ca acestea pot fi in folosul utilizatorilor.

29. Modificarea conventiei
Furnizorul are dreptul de a modifica fara nici un fel de preaviz sau orice alta formalitate oricare dintre prevederile conventiei. Orice modificare este acceptata de catre utilizatorii site-ului prin simpla utilizare a oricarei facilitati oferite de site sau de serviciu ori prin accesarea site-ului sau contului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului sau a contului ori utilizarea in orice mod a serviciului.

30. Nu in ultimul rand
Incercam sa realizam, nu doar o relatie furnizor-client, incercam sa realizam servicii bazate pe respect, prietenie, o comunitate cu inalte valori. VA MULTUMIM CA NE-ATI ALES!!!
INFO.

Pentru detalii va recomandam sa ne contactati utilizand pagina de contact, aici.

 
Positive SSL