Romanian English
  • 30 de zile banii inapoi
    Garantat
  • 99.9% uptime server
    Garantat
  • 24x7x365 Online
    Suport garantat

Pentru a proteja clientii si vizitatorii site-ului nostru, Gazduire 4Z.RO am stabilit prezenta Politica de confidentialitate prin care aratam ceea ce facem cu informatiile furnizate catre noi.

Aceasta politica de confidentialitate reglementeaza modul in care Gazduire 4Z.RO colecteaza, foloseste, mentine si dezvaluie informatii colectate de la utilizatorii acestui site web.


Confidentialitate

Confidentialitatea userilor este foarte importanta pentru Gazduire 4Z.RO. Suntem hotarati sa protejam informatiile incredintate de catre utilizatorii Gazduire 4Z.RO.


Informatiile pe care le colectam

Gazduire 4Z.RO colecteaza informatii personale de identificare de la utilizatori prin intermediul formularelor online pentru a putea furniza produse si servicii catre utilizatori. Mai colectam informatii despre modul in care utilizatorii folosesc site-ul Gazduire 4Z.RO pentru a putea imbunatatii serviciile oferite. Folosim "cookies" pentru a urmarii userii si link-urile de reseller.


Noi utilizam informatiile

Gazduire 4Z.RO poate utiliza informatii personale de identificare colectate prin intermediul site-ului nostru web pentru a contacta utilizatorii in ceea ce priveste produsele si serviciile oferite de Gazduire 4Z.RO si afiliatii de incredere, contractorii independenti si partenerii de afaceri, pentru a imbunatatii experienta utilizatorilor cu Gazduire 4Z.RO.
Datele personale nu vor fi vandute sau date spre folosinta decat partenerilor nostrii de incredere.

 
Positive SSL