Romanian English
 • 30 de zile banii inapoi
  Garantat
 • 99.9% uptime server
  Garantat
 • 24x7x365 Online
  Suport garantat
 • SIMPLE D-WEB

  € 100


  Website de prezentare Design personalizat Galerie foto Contact e-mail Formular de comanda Analiza SEO Lista cu recomandari


  Comanda
 • ADMIN D-WEB

  € 300


  Website de prezentare Design personalizat Galerie foto Contact e-mail Formular de comanda Analiza SEO Lista cu recomandari Panou de administrare Website dinamic Editare si optimizare poze • MAG D-WEB

  € 500


  Tot ceea ce este posibil in seama noastra, la cele mai inalte standarde. Nu se include site flash. Nu se include motor personalizare produse.


  Comanda
 • Personal D-WEB

  € 20 - € 2500


  Alegi doar ceea ce doresti


  Personalizeaza

Doriti un website profesional?

Un website care sa va reprezinte, la costuri accesibile sau poate chiar webdesign gratuit, puteti apela cu incredere. Noi incercam sa avem preturi standard, dar si oferte personalizate pentru fiecare cerinta a dvs..

Incercam sa cream o relatie bazata pe incredere si respect, profesionalism si prietenie, tocmai din aceste motive dorim sa cream website-uri cat mai profesionale, cu un design web cat mai ergonomic.

Nu dorim sa ne laudam, sa exageram sau sa abordam si sa punem in valoare ceea ce nu ne reprezinta, am avut creatii premium cat si creatii mai putin placute (din punctul nostru de vedere), "frumusetea se afla in ochii observatorului", a se vedea povestea unui esec, AICI.

De aceea suntem foarte mult axati pe colaborare, analizam dorintele dvs., studiem piata si facem web design pe considerente psihologice.

Scopul unui website este atragerea de clienti, vizitatori, este realizat pentru a fi public si pentru a place publicului, incercand sa creeze dorinta de a "cumpara" un anumit "produs", de aceea detaliile sunt foarte importante.

Ce nu va recomandam:

 • Publicitate in exces - pentru ca nu doriti sa va goniti clientii si sa dati dovada de neprofesionalism afectand designul website-ului dvs..
 • Utilizare Flash in exces - majoritatea clientilor sunt atrasi de website-uri dinamice, dar acestea nu vor fi indexate prea bine, se vor incarca mult mai greu, nu vor functiona pe ipad/iphone. Noi va recomandam html 5 si css 3.
 • Continut sarac - continutul este foarte important, trebuie evitat continutul in exces, plictisitor sau prea putin continut, acesta duce la un rang inferior in google, insuficiente informatii dau impresia de website nefinalizat.
 • Aspect - evitati culorile obositoare si alte elemente ce vor incarca website-ul inutil, recomandam utilizarea a cat mai putine fonturi si o paleta de culori restransa.
 • Linkuri - nimanui nu ii place sa dea click pe o pagina care nu mai exista sau pe elemente care duc total aiurea, de asemenea nu vor fi apreciate link-urile, butoanele care nu ies in evidenta, care sunt prea "stralucitoare", care nu functioneaza, de aceea recomandam o administrare eficienta si finalizarea designului inainte de a lansa pagina web care sa permita o indexare buna.

Preturile generate pentru acest serviciu sunt estimative, pot fi mai mici sau mai mari, in functie de evolutia proiectului. Totusi va fi luat ca pret de pornire.
Dupa realizarea comenzii noi va vom contacta pentru a discuta detaliile proiectului.

.

 
Positive SSL